Warta

  • Charging gun design standard, what is the difference between American standard, European standard and national standard charging gun?

    Ngecas standar desain bedil, naon bédana antara standar Amérika, standar Éropa sareng bedil ngecas standar nasional?

    Standar desain bedil ngecas, naon bédana antara standar Amérika, standar Éropa sareng bedil ngecas standar nasional? Sedengkeun pikeun "standar nasional" (GB / T), éta ngan ukur dianggo di Cina sareng gaduh watesan geografis.Tina sudut pandang teknis, "nasional...
    Maca deui
  • Charging gun design standard, what is the difference between American standard, European standard and national standard charging gun?

    Ngecas standar desain bedil, naon bédana antara standar Amérika, standar Éropa sareng bedil ngecas standar nasional?

    Standar desain bedil ngecas, naon bédana antara standar Amérika, standar Éropa sareng bedil ngecas standar nasional? Ayeuna, standar ngecas global umumna dibagi kana tilu kategori dumasar kana antarmuka: hiji standar Amérika, anu sanésna nyaéta Éropa. ...
    Maca deui
  • Take you to understand USA EV charging

    Candak anjeun ngartos ngecas EV USA

    Anjeun meureun geus ngadéngé kahariwang rentang, pikahariwangeun yen EV anjeun moal mawa anjeun ka mana rék indit.Éta sanés masalah pikeun kendaraan listrik hibrida plug-in (PHEV) - anjeun angkat ka SPBU sareng anjeun badé angkat.Pikeun kendaraan listrik batré (BEV), sami ...
    Maca deui
  • Are electric car chargers universal?

    Naha carjer mobil listrik universal?

    Numutkeun survey, 70% netizens percaya yén carjer kandaraan listrik téh universal, sedengkeun 30% tina netizens nganggap yén carjer kandaraan listrik teu universal.Janten tiasa pangecas kendaraan listrik janten universal?Kanyataanna, carjer mobil listrik sacara téoritis henteu universal.Ieu s ...
    Maca deui
  • How much do you know about car chargers?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan carjer mobil?

    OBC dipaké dina kandaraan listrik murni (BEVs), plug-in hybrid electric vehicles (PHEVs) jeung berpotensi fuel cell vehicles (FCEVs).Tilu kendaraan listrik (EV) ieu sacara koléktif disebut kendaraan énergi anyar (NEV).On-board carjer (OBCs) nyadiakeun fungsi kritis ngecas ...
    Maca deui
  • How to choose a good charger?

    Kumaha carana milih carjer anu saé?

    Kalayan paningkatan penjualan kendaraan listrik, carjer, salah sahiji asesoris penting pikeun ngecas mobil, ogé "diurus".Nanging, ambang éntri pikeun pangecas pisan luhur, sareng seueur syarat téknis sareng kasusah anu leres-leres nyeri sirah dina prosés ...
    Maca deui
  • Factors to consider when buying a optima car battery charger

    Faktor anu kedah dipertimbangkeun nalika mésér carjer batré mobil optima

    waktos ngecas.Waktu ngecas rata-rata pikeun carjer batré mobil bakal rupa-rupa gumantung kana carjer sorangan jeung batré mobil.Rata-rata, lolobana carjer butuh dua nepi ka sapuluh jam antara muatan pinuh.Pangecas portabel anu leutik sareng langkung lami, sareng upami anjeun hoyong waktos ngecas panggancangna, g ...
    Maca deui
  • Why buy a car battery charger

    Naha meuli carjer batré mobil

    Hindarkeun pangganti.Ngaganti batré timbal-asam sanes urusan anu rumit, tapi gumantung kana jinis kendaraan anjeun, prosés ngagentos batré asam timbal tiasa rada rumit.Dina sababaraha kandaraan, ngarobah batréna nyaéta operasi basajan: pegatkeun sambungan klip, cabut bat heubeul ...
    Maca deui
  • How to choose a good charger?

    Kumaha carana milih carjer anu saé?

    Kalayan paningkatan penjualan kendaraan listrik, carjer, salah sahiji asesoris penting pikeun ngecas mobil, ogé "diurus".Nanging, ambang éntri pikeun pangecas pisan luhur, sareng seueur syarat téknis sareng kasusah anu leres-leres nyeri sirah dina prosés ...
    Maca deui
  • Precautions for charging electric vehicles in rainy days

    Pancegahan pikeun ngecas kendaraan listrik dina dinten hujan

    Kalayan popularitas anu gancang tina kendaraan listrik, beuki seueur konsumen anu mésér sareng nganggo kendaraan listrik.Sanajan kitu, kumaha carana ngecas kandaraan listrik dina poé hujan téh paling aman.Kuring yakin ieu masalah anu loba boga mobil pisan paduli.Janten naon anu anjeun kedah perhatikeun nalika ...
    Maca deui
  • Do you know the mode of the charger?

    Naha anjeun terang mode pangecas?

    Kalayan advokasi konservasi énergi sareng réduksi émisi sareng pamekaran industri énergi énggal.Urang tiasa ningali seueur trem énergi énggal sareng pangecas anu penting di sabudeureun urang.Tapi naha anjeun terang mode kerja carjer? Carjer umumna nganggo mode DC atanapi CC/CV ...
    Maca deui
  • Electric Vehicle Charging Solutions

    Solusi Ngecas Kendaraan Listrik

    Dumasar kana dukungan kabijakan nasional sareng pangwangunan infrastruktur anyar di sababaraha nagara, industri kendaraan listrik énergi énggal naék gancang.Dina raraga minuhan kaperluan pasar kandaraan listrik, DCNE, salaku parusahaan jeung 25 taun technolog militér ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami